Disclaimer

Gepubliceerd op: 15-07-2014 14:09

2GrapesMedia B.V., de mensen achter Dusk, besteden onnoemelijk veel aandacht en zorg aan de websites van Dusk, maar kunnen de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er zich van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat zij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. 2GrapesMedia B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik ervan.

Auteursrecht
De volledige websites en alle daarin opgenomen content zijn en blijven ten alle tijden het exclusieve eigendom van 2GrapesMedia B.V. 2GrapesMedia B.V. geeft de bezoeker van deze sites de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend en duidelijk onze websites als bron wordt vermeld.

Privacy
Persoonlijke gegevens die je eventueel aan 2GrapesMedia B.V. verstrekt, worden opgenomen in de database van 2GrapesMedia B.V.. Deze gegevens worden door 2GrapesMedia B.V. gebruikt voor statistische doeleinden en gepersonaliseerde informatie- en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten. Je beschikt natuurlijk over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.

Allerlei
Ieder geschil met betrekking tot de site van 2GrapesMedia B.V. valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.

Login
Zoeken » Panelfilms

Poll

Laden...